Големите спортисти са и големи хора, гласи една стара максима. Поредното доказателство в тази насока даде гордостта на българския бокс Кубрат Пулев, който успя да сбъдне мечтата на един от многобройните си фенове, обядвайки с него. До тук, нищо необичайно. Онова, върху което обаче пада акцентът е благотворителната цел на срещата.

Неотдавна, през най-светлия и изпълнен с приказни празници месец декември, Йордан Кузманов от Павликени се отчете със своя дан в благотворителния търг на Дарик радио, организиран от Спортно шоу Гонг, Дарик кафе и Ники Кънчев шоу. Нашият слушател и почитател участва със сума от 1 000 лева, а в замяна получи вълнуваща и незабравима среща с бележития си любимец.

На обяда присъства и народният представител от парламентарната група на ГЕРБ Ирена Соколова, която осъществи връзката с шампиона ни.

Припомняме, че всички средства, събрани от търга ще бъдат дарени на Фонда за терапия на деца аутисти и Фондация „Нашите недоносени деца“.

За финал ще завършим с това, че благотоворителността е сред най-възвишените прояви на човешкия аз и дава най-пълно отражение за степента на нравствена развитост на всяко общество.

Кобрата обядва с фен с благотворителна цел