След като пресаташето на Владимир Кличко - Лоренц Айхорн обяви пред Гонг, че украинецът ще се нуждае от 4 седмици пълен покой и че отложеният мач с Кубрат Пулев ще се играе отново в Хамбург в О2 Арена по-късно тази година, Гонг направи справка кога точно може да се организира двубоят.

Програмата на многофункционалната зала е натоварена и има различни събития (музикални, спортни и други) всеки ден. Единствените към момента по-свободни периоди са в средата на месец октомври – след концерта на Лейди Гага (3 октомври), мачове по хандбал и хокей на лед, концерт на Ил диво (13-ти), на OneRepublic и Кайли Миноуг съответно на 27-ми и 28-ми.

Така през октомври единствените дати без мероприятия са: 8, 9, 10, 20, 22 и 29 октомври. Що се отнася до ноември, когато акцентът е концертът на Линкин Парк на 10-ти, единствените дни без събития в O2 арена са 16-ти и 17-ти ноември. През месец декември пък свободни са дните от 1-ви до 3-ти, след като на 4-ти е концертът на Енио Мориконе,а след това за сега празна е програмата за 9 и 10-ти.