Кели Брук се върна при приятеля си Дани Киприани. Красивата манекенка, която заряза ръгбиста през август, след като той й изневерил, била забелязана в неговата компания в събота, подхранвайки слуховете, че са се събрали отново. Преди време Кели беше свързана с най-добрия приятел на футболиста Дейвид Бекъм Дейв Гарднър.

Брук била в компанията на Киприани в лондонски бар, след което двамата заминали за нощен клуб. "Те бяха с група приятели, но бяха погълнати един от друг, прегръщаха се, целуваха се и се снимаха. Двамата започнаха отново да си говоря преди няколко седмици. Кели имаше връзка с Дейв Гарднър, но не можа да се раздели окончателно с Дани. Той я нарани, но тя все още смята, че е любовта на живота й. Това вероятно е началото на помирението им", разкри запознат източник пред таблоида "Сън".

Първоначално 34-годишната Кели имаше близо двегодишна връзка с 26-годишния Дани, но реши да я прекрати през юни 2010 г. Двамата се събраха отново през януари тази година след раздялата й с Том Еванс. Но през август стана ясно, че спортистът се виждал с друга жена зад гърба на Кели и пътищата им отново се разделиха. /БГНЕС