Бившата кечистка Стейси Кейблър е новата любовна тръпка на най-желания ерген Джордж Клуни, съобщава американското списание „Life & Style“. Изданието разкрива, че наскоро русата красавица е била в Италия, където е прекарала няколко дни с Клуни в неговата вила на езерото Комо. Двамата влюбени са се запознали чрез общи приятели.

Кейблър на практика потвърди слуховете чрез социалната мрежа Twitter, където статусите й издадоха новата тръпка в живота й.

Още в началото на екскурзията си в Италия, Стейси написа: „На седмото небе съм!” Два дни по-късно статусът бе още по-показателен: „Аз съм най-щастливото момиче на света.”

В понеделник пък съобщението гласеше: „Животът не може да бъде по-добър, смея се целият ден.”

Любопитното е, че хубавата блондинка не се вписва в досегашната схема на Клуни, който излизаше само с жени с тъмни коси, предимно келнерки и модели. Стейси Кейблър също е модел, както и актриса, но доби известност чрез кеча, където бе звезда между 2000 и 2006 година.

Остава да видим, колко време ще се задържи Клуни с новата си изгора. Едва преди няколко седмици той се раздели с друга красавица – моделът Елисабета Каналис, с която бе заедно в последните две години. Причина за раздялата на двамата бе нежеланието на Клуни да се ожени.