Катрин Тасева обеща да направи най-добрите състезания в кариерата си на турнира по художествена гимнастика в Токио 2020, който ще бъде последен в професионалната й кариера. Тя каза в интервю за фейсбук страницата на родната федерация, че ще промени някои детайли по съчетанията си и ще работи още повече по тяхното перфектно изпълнение. Българската националка участва за последен път на Световната купа по художествена гимнастика в Баку през уикенда, спечелвайки бронз на лента и пето място на обръч.

"Представянето ми в Баку беше добро като цяло, но има и неща, от които не съм доволна. Все си казвам, че следващият път ще бъде по-добре, но тези следващи пъти вече са малко. Те ще бъдат най-важните в кариерата ми и последните, в които ще имам шанс за медали. Точно заради това съм готова да дам най-доброто от себе си (на Олимпиадата)", каза медалистката от Баку в интервю за фейсбук страницата на федерацията. "През тези три дни в Баку излизах, за да изпитам удоволствие от играта и удовлетворение от работата си. Предстои да направя леки промени по съчетанията и ще работя още повече по изпълненията".


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.