Капитанът на ансамбъла: Мисля, че зарадвахме България!

 източник: facebook.com/pg/BGRGfederation

източник: facebook.com/pg/BGRGfederation

Капитанът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Симона Дянкова изрази задоволството на целия отбор за успехите на Световната купа в Ташкент, но за пореден път показа, че момичетата са здраво стъпили на земята.

Нашите грации спечелиха един златен медал (финала на три топки и две въжета) и две сребърни отличия – едно от многобоя и едно от финала на пет обръча в поредната Световна купа.

"Тръгваме си с много добри чувства и хубави спомени от Ташкент!  Състезанието беше на много високо ниво. Мисля, че се представихме достойно и отново зарадвахме България! Имаме още много какво да работим, за да изчистим напълно съчетанията си," заяви Симона пред официалната Фейсбук страница на Българската федерация художествена гимнастика.

"Наложиха се бързи промени да направим в дните на Световната купа тук, свързани с новия правилник, на които ще наблегнем, за да сме още по уверени!, " добави тя.

"Искам да благодаря от сърце на всички българи, които днес и вчера дойдоха в залата, за да ни подкрепят и да се радват заедно с нас. Имахме голяма агитка! Следващото ни състезание е СК Баку, след това с вълнение очакваме СК София и първата ни среща с невероятната българска публика, но главната ни цел тази година е Световното първенство в Италия!," разказа още Дянкова.

"Чака ни много работа , но мисля, че сме достатъчно мотивирани и вярваме, че можем да успеем!," завърши щастливият капитан.

профилна снимка

*Коментирай конкретната статия и използвай кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание!

 

Други спортове