Камионът, който събра стотици послания на българите в подкрепа на Кубрат Пулев, ще обикаля днес София, за да повдига духа на феновете за дългоочаквания мач тази вечер. Машината тръгва от Национален стадион “Васил Левски” и ще обикаля по маршрут: бул. Евлоги и Христо Георгиеви, бул. България, Околовръстен път, бул. Цар Борис III, Руски паметник, бул. Ген. Скобелев, бул. Васил Левски, СУ “Св. Климент Охридски”, бул. Цариградско шосе, кв. Горубляне, бул. Околовръстен път, бул. Сливница, Подуяне, бул. Ботевградско шосе.

Камионът на Кобрата ще обикаля днес София

източник: Volvo Bulgaria

В четвъртък и петък нетрадиционния “посланик” успя да събере стотици послания на български, немски, английски, италиански и руски. На него писаха деца от спортно училище “Ген. Владимир Стойчев”, чиито възпитаници са Кубрат и Тервел Пулеви. Върху ремаркето посланието си оставиха и председателят на СОС и Инициативния комитет за кандидатурата на София за европейска столица на спорта – Елен Герджиков, членове на Инициативния комитет и общински съветници, популярни личности, български спортисти. Подкрепата си с групова снимка и пожелание за успех изразиха и момчетата от националния отбор по футбол и целия треньорски щаб. Хиляди хора се включиха в инициативата и в социалните мрежи под мотото #СТебСмеКобра.

Камионът на Кобрата ще обикаля днес София

източник: Volvo Bulgaria

В официалната си фейсбук страница Кубрат Пулев благодари на всички фенове за подкрепата и посланията. Кобрата и брат му Тервел имат специално отношение към големите машини, като през лятото дори се включиха в уникално екшън видео, в което управляваха камиони с боксови ръкавици. Филмът “Братята” вече има над 250 хил. гледания.

Можете да го видите тук:  Камиони Volvo - БРАТЯТА с Тервел и Кубрат Пулев