Организаторите на турнирите от веригата Max Fight съобщиха, че има голяма вероятност да се състои двубоят между Камен Георгиев и Атанас Джамбазов, информира mma-bulgaria.com.

Срещата между двамата бойци на ринга може да стане факт, тъй като съществува възможност Камен Георгиев да влезе в резервите за Гран При на Max Fight. Катализаторът на новите евентуални промени в срещите е, че Емил Захариев може да бъде отстранен от турнира поради неспазване на клаузи от договора с Max Fight, посочи служител от щаба на Любен Джубрилов, президент на федерацията. Повече подробности не се съобщават за момента, тъй като адвокатите на организацията са се заели със съпреразглеждане на договорите и разрешаване на проблема. Пълната информация по случая ще се изложи след вземане на решение от страна на адвокатите и Любен Джубрилов.

Организаторите отбелязаха, че ще бъдат безкомпромисни към състезателите, които не спазват контракта си и се отнасят безотговорно към турнирите и ръководството.

Припомняме, че Емил Захариев трябваше да се бие срещу Никола Дипчиков на турнира в Свети Влас, който се състоя на 02.08.2012, но не се качи на ринга с необоснованото оправдание за контузия. Седмица по-късно Захариев бе забелязан на плажа да прави салта и да се премята, без да дава никаква индикация за контузия.

По време на зрелищната гала вечер се породи и напрежение между бургаската и софийската школа. Размениха се няколко остри реплики и закани. Скандалът започна заради дразгите между бургазлията Атанас Джамбазов и столичния боец Камен Георгиев. По-късно Атанас Джамбазов заяви, че ще бие Камен на ринга, само да му се предостави тази възможност.