Човекът е социално животно и като такова, то винаги търси възможно най-доброто, което светът може да предложи. 

Това не трябва да ни изненадва, все пак имаме свои интереси, трудно се доверяваме и винаги оставаме скептични към предлаганите услуги и продукти. В днешно време все повече потребители са готови да разгледат малко повече наличните ревюта, да потърсят доста интересни мнения и да са подготвени за това, което ще получат насреща.

Ако се окаже, че даден продукт работи, познайте какво се случва – склонни сме да разкажем на всеки един човек, че сме повече от доволни и препоръчваме. 

Проблемът обаче е, че много често не получаваме абсолютно нищо в замяна. И точно тази несправедливост се променя с помощта на някои основни условия. Ако разгледаме ревюто на Палмс Бет тук - https://nostrabet.com/palms-bet-bonus-kod ще забележим, че операторът ни предлага редица бонуси, с които играта да стане много по-вълнуваща – все пак говорим за предоставени средства, с които да направим някои основни прогнози, като освен това не трябва да забравяме, че присъства и една много специална клауза – препоръката на приятел. 

Тази опция присъства по няколко причини. Макар и само на няколко години, този оператор не просто ни демонстрира професионализъм и внимание към детайлите, но ще открием, че присъстват и много интересни промоции и томболи, които биха позволи на всеки един почитател не просто да се възползва от интересните и разнообразни възможности, но и да получи бонус, ако покани свой приятел. 

За целта ще открием, че когато поканеният нов клиент се регистрира, той автоматично може да посочи кой негов приятел го е довел до тази платформа, след това, при правенето на първи депозит, първият потребител получава до 20 % от направения депозит на новият клиент, но сумата е ограничена до 50 лв. 

Редно е да отбележим, че средствата не се взимат от единия играч, за да се предоставят на другия – това не е идеята. Новият клиент на бранда получава всички налични промоции, които операторът е посочил, че ще предостави, комплиментите идват от самия букмейкър, който ще благодари за направената реклама, все пак говорим за реклама, но най-важното в този свят е, че именно препоръките от уста на уста са най-сигурни. 

Освен това се очаква, че когато един клиент реши да препоръча даден бранд, той вече е успял да провери всички налични практики, функции и условия, които присъстват в това отношение. След като се стигне до този момент, абсолютно всеки клиент може да направи препоръка за свои приятели, като отново ще получи бонус. Не приемайте тази практика за мисия, това не е основната идея на играта, тук говорим за предложение, което се възнаграждава. Освен това, докато четете тези редове, опитайте се да помислите колко точно препоръки правите за нещо на ден, впрочем това е нормално, откривате нещо добро и просто искате да спестите главоболия на останалите. 

Дори социалните мрежи са се превърнали в поле за обсъждане на продукти и услуги, ако не сте забелязали, информацията наистина е повече от впечатляваща. 

И докато редица брандове не оценяват това и се фокусират в създаването на по-сериозни реклами, тук се посочва една малко по-различна посока, която в това отношение е доста оригинална и ни показва, че ако един клиент е доволен, той може да доведе и друг, очевидно системата работи, като няма никакво ограничение колко точно препоръки могат да се направят.