Отново е понеделник и отново имате възможност да гласувате в традиционната ни анкета за Събитие на седмицата.

Този път сме подбрали шест възможности, за които може да гласувате ТУК.

Започваме с дербито между Левски и ЦСКА, което събра повече от 15 000 зрители на Националния стадион „Васил Левски“, а „сините“ успяха да направят пълен обрат, за да спечелят с 2:1.

Оставаме на вълна „Левски“ и добавяме още едно събитие, свързано със „сините“. Дни преди сблъсъка с ЦСКА, от Герена предприеха смел ход, извършвайки треньорска рокада. Елин Топузаков бе отстранен от поста си, а на негово място бе назначен Николай Митов.

В междинния кръг в Първа лига през седмицата, шампионът Лудогорец направи грешна стъпка, след като не успя да победи Нефтохимик в Бургас, завършвайки 1:1.

На международната сцена внимание привлече наставникът на Барселона Луис Енрике, който обяви, че напуска „Камп Ноу“ след края на сезона.

В Белград българката Радослава Мавродиева спечели сребърен медал в тласкането на гюле по време на 34-ия Европейски шампионат по лека атлетика.

В същото време Радослав Янков спечели за втори пореден път Малката световна купа в дисциплината паралелен гигантски слалом в сноуборда.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СПОРТНОТО СЪБИТИЕ НА ИЗМИНАЛАТА СЕДМИЦА ТУК!