Този понеделник гост в спортното шоу „Пред банята” по TV7 ще бъде председателят на управителния съвет на ПФК Левски Иво Тонев. Пред водещите Касабов, Александров и Райчев той ще говори за последните новости около синия клуб, свързани с началото на лятната подготовка, новите попълнения на Герена и амбициите на отбора за предстоящия сезон.

Освен на въпросите на домакините в студиото, Тонев ще отговори и на най-любопитните коментари и питания на фенове от Фейсбук страницата на предаването http://www.facebook.com/Pred.banyata.

Встрани от темата за Левски Иво Тонев ще се включи в анализа на мачовете от Евро 2012. Той ще даде оценка на изминалите срещи и ще прогнозира какво ще се случи до края на първенството на Стария континент. 

В студиото на „Пред банята” по традиция ще бъде и футболният рефер Антон Генов, който ще разгледа подробно спорните положения по терените в Полша и Украйна.

Внимание ще получи и темата за скандалите в родната федерация по волейбол и избора на нов селекционер на трикольорите. Всичко това тази вечер от 20:00 часа в спортното шоу „Пред банята” по TV7.