Ивет Лалова, Кубрат Пулев, Матей Казийски, Мария Гроздева, Петър Попангелов и Стефка Костадинова, заедно с други популярни лица – политици, актьори, певци – дариха свои вещи за благотворителна кауза.

Те предоставиха свои ценности за кампания в полза на SOS Детски селища България. Общо 19 личности дариха по една емблематична вещ, свързана с важни събития от професионалната си кариера или личен живот.

Ивет Лалова предоставя първите професионални шпайкове, изработени в САЩ специално за нея, с нейното име отстрани.

От Кубрат Пулев е потникът, с който печели златен медал на Европейското първенство в Ливърпул през 2008 година.

Мария Гроздева предоставя статуетка за първо място в престижното международно състезание „Гран при Белград” 2009 г.

Матей Казийски дарява фланелката, с която е играл в мача България – Германия от квалификациите за турнира от Световна лига във Франкфурт на 27 май 2012 г., завършил с победа на България с 3:1 гейма.

Петър Попангелов се отчита със състезателен номер от финал на Алпийската световна купа във Фурано, Япония през 1981 г. и състезателен номер от финал на Алпийската световна купа в Диаблеретс, Швейцария през 1983 г.

Стефка Костадинова предоставя за кампанията трико от състезателната си кариера , свързано с някои от най-големите й постижения.

От 15 до 30 юни всички вещи ще бъдат изложени в специални витрини на централния вход на столичния The Mall, който е организатор на кампанията. Всеки, който иска да притежава избрания от него уникален предмет, има шанса да го получи като направи парично дарение на SOS Детски селища България по банков път или на място.

Вещите ще бъдат подарени на открита за широката публика церемония на 30 юни (събота), от 18 часа. На нея голяма част от звездите в кампанията ще връчат лично своите вещи на най-големите дарители в кампанията.

Набраните средства ще отидат за закупуване и подмяна на мебели, обзавеждане, електродомакинско оборудване и техника, както и осигуряване на средства за ремонтни дейности и изолации в домовете на SOS детските селища и SOS младежките домове.