На 25 ноември 2018 ще се проведе 4-ото издание на джаги лигата за IT компаниите в България

Българската  IT  Джаги лига  e  национално състезание,  което се провежда всяка година между отборите на  компаниите от  IT  сектора.  Четвъртото му издание ще се проведе на  25  ноември и в него ще  вземат участие 16 отбора от по четирима участници – подбрани и  регистрирани от всяка компания. Състезанието ще представлява отборен турнир по двойки, който ще протече в два кръга. В квалификационния кръг отборите чрез жребий ще се наредят в групи, където ще се борят за челните места. 


В елиминационната фаза битката ще продължи в две дивизии, като всяка ще има своите победители. Всеки отбор ще получи екип /тениски/  в определен цвят,  изработени от организаторите на  събитието.  За победителите ще има медали и трофей – купа, както и безплатни едномесечни тренировки в Спортен клуб по джаги. Осигурени са и награди от спонсорите.   

Четвъртата национална джаги лига ще се проведе в Спортен бар „Академията”, бул. Тодор Александров 64 /сградата на Кино Арена Запад–ниво -2/.

Oрганизатори на събитието са БДФ и спортен клуб по джаги „Джагоарс”. Партньори на ивента са Фусбол Тейбълс, Спортен бар "Академията”, Lighthouse Golf & Spa Resort Балчик и HB Dreаm Mill.

Елате да погледате отборите на най-елитните IT компании у нас. Входът за зрители е свободен!