Уморени да чакаме най-различни клубни футболни президенти да я обявяват, то екипът на Гонг взе нещата в свои ръце и реши да ви предложи цялата Истина. От начало до днес.

Стигаме до кулминационната точка. Ред е на боса. Последният в списъка, но и най-важният. За раждането на Гонг, отглеждането, обгрижването и развитието до днес. Ще видите как най-големите звезди на България се разкриват и доверяват на Гонг – хората, чиито имена още се помнят по цял свят, дават първите си интервюта пред микрофона на Томислав Русев. Някога България имаше уникалното шоу Футболист на годината, километрични опашки пред НДК оставяха стотици фенове извън залата. В тези златни години щастието да бъде водещ на престижната по онова време церемония имаше фронтменът на Гонг – Томислав Русев.

За да продължим да бъдем максимално честни с вас, трябва да се разкрием в истинската ни цялост. В продължение на много седмици, точно в 10 часа ви представяхме житието и битието на всеки от нас. Не спестихме абсолютно нищо.

Без цензура, видяхте как всеки един от екипа на Гонг е пораснал, за да дойде моментът, в който всички заедно сме се събрали в нашия си малък офис.

Последен в списъка на Истината е човекът, събрал всички нас, човекът, учил ни на А и Б в спортната журналистика. Томислав Русев!

Думите са излишни – на тяхно място се наставят автентичните фотографии.

Започнахме с Вальо Грънчаров, а след това бяха разкрити Светльо Табаков, Инес Павлова, Веско Вълчев, Иво Йовчев, Иво Райчев, Мария Мицова, Пламен Иванов, Кремена Младенова, Стефан Стоянов, Иво Стефанов, Станислава Кръстева, Добри Атанасов, Александър Красимиров, Стефан Глухаров, Румен Пенчев, Ирина ЦековаЕмил Евтимов, Митко Лишев,  Ралица Караджова и Ники Александров.

Вижте ТОМИСЛАВ РУСЕВ в Тема в снимки!

Няма да спрем до тук! Разкритията продължават. Готвим коледни изненади!