На 15 февруари 2013 година, петък, от 19.00 часа легендарният български гимнастик Йордан Йовчев ще се срещне със своите фенове, за да ги зарадва с автографи и сувенири. Той ще отговаря на въпросите им, ще се снима с тях, а всеки негов почитател ще получи лично фенски артикул от лимитирана серия, изработена специално за събитието. Срещата ще се състои в магазина на Sport Depot в Bulgaria Mall на булевард „България” №69.

„Любовта и подкрепата на феновете са едно от главните неща, които ми даваха сили по време на дългата ми професионална кариера. Изкачих се на толкова много стълбици, благодарение на тях. Дойде времето и те да получат своите награди”, сподели рекордьорът по олимпийски участия.

Всеки, който посети търговския център след 17.00 часа на 15 февруари, ще получи талон за участие в томбола с награди – 5 билета за бенефисния спектакъл на Йордан Йовчев „Пътят”, който ще се проведе в зала „Арена Армеец” на 23 февруари. Печелившите ще бъдат изтеглени от самия него по време на срещата с феновете.

Йордан Йовчев награждава феновете си