Атанас Месечков от "Денсинг старс" открадна сърцето на шефката на спортния отдел в "Нощен труд" Елиана Василева. Заварката станала в началото на декември. Първата крачка направила нощната фурия, която се сдобила със скайпа на танцьора от своя приятел Мартин Димитров, който пък от своя страна направил фотосесия на Виолета Марковска. Именно Марковска бе партньорка на Атанас в реалити шоуто. Месечков не останал равнодушен към Интерент кореспонденцията с Ели. Първоначално глобалната мрежа била единствената връзка между двамата, а в последствие дошла и първата романтична вечеря в МОЛ-а на София, който е и най-честата дестинация при излизанията на двамата.

Репортер на Гонг забеляза блясъка в очите на Василева още на пресконференцията на новите собственици на ЦСКА в края на годината. Сега обаче се изясни и истинската причина за загадъчната усмивка на шефката на спорта в НТ.

"Щом сте го научили, няма защо да крием. Наистина излизаме заедно. Но какво ще се получи от всичко това, времето ще покаже. Наско е много мило момче и е надраснал възрастта си. Много ме беше яд, че с Марковска не спечелиха Денсинг Старс. Но много вярвам в неговите качества и съм убедена кой ще е Кралят на дансинга в следващото издание на шоуто", коментира за Гонг чаровната дама. Очаквайте продължението на историята...........