Младата ни спринтьорката Инна Ефтимова е оптимист за бъдещето на женската ни щафета, където заедно с Ивет Лалова, Тезджан Наимова и Габриела Лалева се стремят към квота за Олимпиадата в Пекин. Българките се представиха отлично на турнира за Купа Европа през уикенда, а следващият им старт е в началото на юли в Испания.

„От Купа Европа съм доволна повече от щафетата, отколкото от себе си. Имам още много какво да покажа. Всеки следващ старт ни е по-добър със щафетата. Доволна съм. Вече има синхрон между нас. Ще се представяме още по-добре. Следващото ни състезание е на 5 юли в Мадрид и смятам, че там вече ще дадем най-добрия резултат. Имаме реален шанс за участие на Олимпиадата. Синхронът и предаването са най-важни”, сподели Инна Ефтимова, която се подготвя под ръководството на треньорката си Фиданка Борисова.

Все още не е 100% ясно дали Ефтимова ще участва на турнира „Павел Павлов” на 30 юни в София.

„Още не знам със сигурност. В събота ще участвам на един турнир Истанбул, ще видим как ще се представя и после ще решим за „Павел Павлов”, заяви Инна, а що се отнася до оставащото време до Игрите в Пекин си пожела: „Здраве и да покажа това, за което съм подготвена.”