Златното момиче на художествената гимнастика Илиана Раева днес посреща своя 50-годишен юбилей!

Грацията ни е родена победител, а същевременно притежава неописуема женственост, чар и сексапил. Тя носи всичко това, за което може да мечтае една жена – удивителна красота, великолепно семейство и успешна кариера.

Едно от момичета на Нешка Робева е една от най-себеотдадените, темпераментни у страстни спортистки, а упоритостта й е в основата на безбройните отличия, които има зад гърба си. В годините чаровницата хиляди пъти е разплаквала българския народ, не само със собствените си ювелирни изпълнения на килима, но и като треньор и ръководител.

Времето, в което тя бе начело на националния ансамбъл по художествена гимнастика, може да бъде определено като своеобразен Ренесанс за този спорт, заради световните титли и другите успехи на нейните момичета.

Сега съпругата легендата на Левски Наско Сираков оглави Българската федерация по художествена гимнастика в търсене на поредни грандиозни успехи.

От сутринта Златното момиче получава честитки, а в профила си в една от социалните мрежи, тя самата изрази своята благодарност за милите пожелания.

Екипът на Гонг иска да честити юбилея на Илиана Раева и да се присъедини към поздравите, като й пожелае много здраве, още хиляди успехи в спорта, моменти на споделено щастие, а любовта й с Наско Сираков да става още по-силна.