Как да спечелите качествен магнезиев суплемент в новата игра на Gong.bg и Biolectra

Всички запалени по спорта – дори и само като фенове, сме наясно какво представлява спортът - тежка работа, отдаденост, дисциплина и време за пълноценно възстановяване.

Истински големите спортисти отделят много време за всяко едно от тези неща, за да стигнат до върха и да останат там колкото се може по-дълго. Започват като деца, отдават живота си на спорта, отказват се от много забавления в името на успеха и отделят необходимото време, за да се възстановят от умората от тежката физическа активност.

Освен умора обаче спортът носи и сериозни дефицити на магнезий, които трябва да бъдат адресирани правилно и навременно – с качествени суплементи, осигуряващи максимално добро усвояване.

И понеже и ние, в Gong.bg, сме истински спортни фенове, решихме да ви доближим по още един начин до спорта – този път давайки възможност да спечелите опаковка от един от най-добрите магнезиеви добавки Biolectra, както и брандирана чаша на продукта!

Всичко, което трябва да направите, е да отговорите правилно на въпроса Къде се проведоха Финалите на АТР, спечелени от Григор Димитров?, избирайки един от трите отговора - Лондон, Хасково или Берлин, след което да се регистрирате във формата за участие, а след това независимо жури ще изтегли на томболен принцип имената на трима от участниците, които ще получат подаръка от Biolectra!

Хвърляйте се смело и играйте - така, както правят големите спортисти! А трима от вас ще имат шанса и да се възстановят като такива!