Хълк Хоган и жена му Линда бяха обвинени, че инсценират развод, за да запазят имуществото си, след като синът им Ник за малко не уби свой приятел.

Адвокатът на фамилията Грациано, чийто син едва не загина, когато се возил в спортната кола на Ник, разкри пред медиите, че разводът представлява опит да се избегнат евентуалните големи парични компенсации.

Линда, която е съпруга на Хълк от 24 години, подаде документи за съдебната раздяла миналата седмица, като предяви искания за половината от имуществото на легендата на кеча.

Представителката на фамилия Грациани счита, че това е ход за защита на имуществото на семейство Хоган, което се оценява на 5 милиона лири, при евентуално съдебно дело заведено срещу него.

Полицията разкрива, че Ник се е състезавал с Тойотата на баща си в гонка със свой приятел (с Вайпър) на 26 август, когато колата на сина на кечиста се ударила в бордюр, претърколила се, и се забила със задницата напред в едно палмово дърво.

Въпросният пострадал – Джон, не носел колан и претърпял сериозен удар в областта на черепа.

Въпреки че искът е насочен към Линда и Хълк като двойка, най-вероятно само легендата на кеча ще трябва да се бръкне дълбоко, тъй като колата е регистрирана на негово име, което би означавало, че собствеността на Линда ще остане непокътната.

В документите за развода тя разкрива, че връзката й с Тери Болеа (истинското име на Хълк) е „непоправимо разбита”.

„Моля ви, уважете правото на семейството ми на личен живот в този тежък за нас момент. Жена ми, синът ми и дъщеря ми означават всичко за мен и се надявам, че всичко ще се нареди’, сподели Хълк Хоган.