Легедната на кеча Хълк Хоган призна, че е искал да сложи край на живота си. Бившият шампион на Световната федерация призна, че е обмислял самоубийство по време на един от черните периоди в живота, включващ развода с жена му Линда и влизането на сина му Ник в затвора.

Хълкстъра споделя още, че намесата на дъщерята на Мухамед Али – Лайла – го е спасила.

56-годишният Хоган прави скандалните разкрития около живота си с новата си книга – „My Life Outside the Ring”.

В нея, бившият кечист разкрива, че една вечер си е приготвил смъртоносен коктейл от ксанакс и ром, след което грабнал зареден пистолет и го насочил срещу себе си. За късмет на Хоган, и неговите почитатели, Лайла се обадила по телефона точно в този момент. Двамата разговаряли, а дъщерята на Али успяла да разубеди кечистът от фаталните му намерения.

Превърналият се в телевизионна звезда бивш спортист си припомня тези черни дни: „На няколко пъти в миналото мислех, че ще ми се отразят добре една бутилка, смесена с шишенце хапчета. В следващия момент обаче вече виждах как държа пистолета в ръката си. Бях много безотговорен с оръжието. Държах показалеца си точно върху спусъка. Ако си бях преместил пръста само сантиметър назад, щях да си пръсна мозъка.”

Хълкстъра признава, че мислите за самоубийство са се появили в следствие на депресия, заради развода му с Линда след 23 години брак. Бившият кечист добави и влизането на сина му Ник в затвора.