След 27-часово тежко пътуване, от които 12 часа престой в преспите на Истанбул хокеистките на НСА постигнаха най-значимия успех в история на Българският клубен женски хокей, като се класираха на трето място и завоюваха бронзовите медали от Европейското клубно първенство по хокей в зала за жени,  Дивизия Callеnge I.
Първенството се поведе от 20 до 22 февруари в столицата на Турция, Анкара.

За крайния си успех състезателките на НСА преодоляха шампионките на Швеция Partille SC с 3:2, шампионките на Уелс Howardian LHC с 9:3 и шампионките на Грузия  Abasha 16:0.  Нашите момичета бяха победени съответно от отбора на Дания Slagelse HC с 8:3, както и от домакините от Турция Kecioren Baglum SKС 4:2.

С приз за най-талантлива млада състезателка бе удостоена хокеистката на НСА Тереза Инджова.

Спортно-техническото ръководство на отборa бе в състав : мениджър – доц. Антонио Антонов, главен треньор – Стефан Чавдаров (редовен докторант в НСА), треньор – Даниела Тонкова, помощник мениджър – Мехмед Хасан (студент 4 курс, специалност „Хокей на трева“.

С третото си място женския отбор по хокей на НСА успя да постигне целта си – оставане в дивизията, а през март месец му предстои да играе за финалите на държавното първенство.
Състезателите, треньорите и мениджърите на отбора изказват благодарност към Ръководството на НСА за оказаната подкрепа и специално на проф. Даниела Дашева и Беркан Хатипоглу за оказаната помощ при престоя на отбора в гр. Анкара.