Зимния дворец на спорта напоследък рядко се пълни за спортни прояви, но грандиозен концерт на събраните на едно място легендарни три български банди – „Контрол”, „Хиподил” и „Ревю” показа, че залите у нас могат да отесняват.

Около 7 000 фенове изпълниха най-голямото покрито съоръжение в София, за да си припомнят хитове от не чак толкова далечното минало като „Бате Гойко”, „Най-щастливият ден” и „Директор на водопад”.

Първи на сцената в 21 часа в петък се качи „Ревю” с неизменния Васко Гюров и отново с Милена зад микрофона, която се похвали, че е намерила любимия си клин „от времето, когато голяма част от присъстващите в залата може и да не са били родени.”

Температурата в залата се покачи още повече, когато под прожекторите застанаха „Контрол”, отново с титулярния фронтмен от най-славните им години - Кольо Гилъна, като единствената забележка към шоуто на пънкарите бе, че не изсвириха „Леле, како”.

Зимния дворец тотално избухна малко след 23 часа, когато в оригинален състав на сцената се появиха „Хиподил”, които на практика бяха организатори на концерта в лицето на Светльо. Скакауците, които се славят като бг-групата с най-последователни фенове, свириха най-дълго, като преминаха полунощ под одобрителния рев на тълпата, давайки надежи, че събитието скоро ще се повтори.