Кметът Цонко Цонев се запозна с наградата в Калиакра Рок Фест – отблизо! Ден преди началото на Калиакра Рок фест (на 1-ви юли) освен първите рок фенове, кмета на Каварна посрещна и чисто новият Harley – Davidson Sportster Iron 883. Най-рокерската награда ще отиде при един от феновете, посетил фестивала с тридневен билет, а името на късметлията ще стане известно след приключването на рок маратона.

Преди лично да изтегли печелившото име кмета Цонко Цонев се запозна отблизо с лъскавото возило и дори се снима за спомен с него (на снимката). Един от най-продаваните модели на емблематичната марка мотори ще бъде изложен на стадиона за феновете и през трите дни на Калиакра Рок Фест 09 – от 1-ви до 3-ти юли.

Организаторите на фестивала – Жокер медиа и Община Каварна напомнят, че с цел улесняване на пропусквателния режим за няколко хиляди души с тридневен билет - на 1-ви юли в 14.00ч ще бъде отворен специално обозначен пункт разположен преди главния вход на стадион „Калиакра”. На този пункт ще се извършва подмяна на тридневните билети (включително и електронни) с гривни, които ще играят ролята на тридневен пропуск и значително ще облекчат влизането на тези хора и в трите фестивални вечери. На същото място ще може да се участва и в томболата за Harley – Davidson Sportster Iron 883, а пункта ще бъде отворед през цялата вечер, както в следващите дни.

Притежателите на пакет Meet&Greet за среща с Dream Theater и задължително билет за концерта им на 3-ти юли, могат да заповядат на същия този пункт точно в 17.00ч, от където представител на организаторите ще ги заведе при бандата. Повече подробности всеки ще научи на място, а организаторите благодарят за разбирането и пожелават на всички весели дни в Каварна!