Хандбалистката от норвежкия национален тим Лин Йорум Суланд се помири с треньора на сръбския държавен тим Саша Бошкович, след като той на два пъти я дръпна от крайната линия по време на двубоя между двете страни от Европейкото първенство по хандбал. Шампионатът се провежда в Сърбия, а именно сръбският селекционер сътвори най-големия скандал от началото на форума, след като не сдържа нервите си и дръпна норвежката състезателка един път за фланелката и още веднъж за ръката, докато тя очакваше да получи топката по време на игра.

Малко по-късно емоционалният треньор се извини публично за постъпката си, а въпреки разразилия се скандал от европейската хандбална федерация заявиха, че няма постъпило оплакване от Бошкович и затова наказание няма да последва.

Последва лично извинение от Саша Бошкович към Лин Йорум Суланд, която се оказа със страхотно чувство за хумор. След приятелски разговор между двамата норвежката подари на треньора екипа си от мача със Сърбия с надпис: „Драги луди човече, ето фланелката, която толкова силно искаше.”

ВИДЕО с изцепката на треньора можете да видите ТУК.