Хандбалистите на Спартак играят утре първия си полуфинален плейоф за държавно първенство с градския съперник Локомотив. Мачът е от 16,30 часа в зала „Владислав“. Серията е до две победи от три мача, като победителят ще спори за титлата най-вероятно с настоящия шампион Добруджа.

„Добре подготвени сме и максимално мобилизирани. Искаме да спечелим както първата среща, така и втората, за да спорим за златните медали. Този сезон в трите двубоя с тях, взехме два и един завърши наравно, но предстоящите сблъсъци няма да имат нищо общо с предните. Това е дерби и ние сме задължени да дадем най-доброто от себе си, за да се поздравим с крайния успех. Опитът и класата са на наша страна, остава да го покажем за пореден път и на игралното поле“, заяви играещият президент на Спартак Росен Добрев. Той покани техните фенове и всички почитатели на хандбала да дойдат в залата, за да видят един зрелищен мач.

„Не останаха много спортове за гледане във Варна. Каня публиката да дойде, за да аплодира атрактивни изпълнения и стане част от спектакъл“, допълни Добрев.