Българската националка по художествена гимнастика Катрин Тасева се включи в благотворителна кампания, която набира средства за нуждаещия се от операция в Турция Иван Тодоров.

Грацията ни обяви в социалните мрежи, че иска да продаде единствения си златен медал от Световната купа в София, както и бухалките, с които го спечели. Средствата ще отидат именно за лечението на младия мъж.

Катрин Тасева публикува това свое съобщение, което получи стотици одобрения. Самата Илиана Раева подкрепи своето момиче, като написа: „Прекрасна, моя Катрин! Всички, които те познават обожават доброто ти сърце!“

Изключително голям брой български футболисти също се включиха в кампанията по набирането на средства за Иван Тодоров.

Всеки, който желае, може да помогне:

Иван Венциславов Тодоров
BG86CECB979010B6433100
Централна кооперативна банка

Цялата история на Иван Тодоров можете да научите от неговото съобщение във Фейсбук:

Здравейте на всички мои близки и далечни приятели, роднини, бивши и настоящи колеги, Една малка част от вас знаят през какво минавам в последно време, други не. За мен не е никак лесно да споделям своята съдба , но за съжаление ми се налага. Тази година беше и продължава да е най-тежката година в живота ми. За мое огромно съжаление само за седем месеца загубих двама от най-скъпите ми и близки хора - моята майка и баща. И двамата изгубиха битката с най-коварната болест - рака. 
Някои от вас знаят, че от няколко години и аз самият се боря със сериозни здравословни проблеми с десния си крак.
Претърпях неколкократни оперативни намеси , след които отново се появи рецидив и от доброкачествено образованието в крака ми се преобразува в злокачествен тумор с големи размери.
В момента съм с диагноза злокачествен лейомиосарком на костта и меките тъкани. Минах през курсове от лъче и химиотерапия, които за съжаление не доведоха до желаните положителни резултати.
В България специалистите в областта в момента ми дават единствен вариант за лечение кардиналното решение - ампутация на крака.
Решен да се боря до край за крака и здравето си предприех пътуване до Турция , където се срещнах с тесни специалисти,в областта на онко-ортопедията и травматологията, които ми дават шанс да спася крака си, чрез тежка и много сложна по естеството си операция.
За извършването на тази операция са ми необходими средства непосилни за мен и моето семейство, в размер на минимум 50 000 евро.
Обръщам се с най-искерна молба от мое име и от името на семейството ми, към тези от вас, които биха могли да ми помогнат за набирането на тази сума и да ми помогнат да имам шанс да бъда отново активен и пълноценоценен в живота си.

Сметката по която ще се набират средствата е в български лева и е следната:
BG86CECB979010B6433100 в Централна Кооперативна Банка.

Оставам на разположение на лично съобщение за всеки от вас, които има въпроси към мен.

P.S. Моля този статус да не бъде харесван, а споделян! 
С уважение!
Иван Венциславов Тодоров