Стигнахме и до единадесет...

Така ли трябва да го изписваме или по-разговорно – единайсет? Една от книгите на Коелю излезе у нас под заглавието „Единайсет минути“. Така че – всякак бива. Gong.bg обаче изкара много повече от 11 минути. Изкара цели 11 години! Днес имаме рожден ден!

А иначе съвсем логично е да сме имали мерак рано или късно да стигнем именно до това число. Асоциацията с футболната игра е неминуема. И не може да отречем, че за тези години именно футболните страсти бяха сред най-горещите в сайта. Не че други нямаше – ето, в последно време всички сме тенис фенове, от време на време – ставаме такива  на художествената гимнастика или на волейбола. Все по-рядко и на други спортове – дай Боже след няколко дни да станем фенове на някой зимен спорт. Но цар Футбол често завзема сайта и не го пуска по цели дни. 

Много се гордеем с всички, които работят за Гонг. В последните няколко години се стараем най-вече да бъдем честни. Във времето на тотален хейт, на омаскаряване, на провокация, ние от Gong.bg искаме просто да бъдем добри в работата си и да бъдем честни със своите читатели. Доколкото можем, но да знаем, че опитваме всеки ден, всеки час, всяка минута, с всяка една статия. Вие ще преценявате дали ни се получава. Най-важното е да не ни е срам.

Честит Рожден Ден на нас! Навървихме един футболен отбор като години, дано сме живи и здрави да подкараме резервната скамейка, а след време и целия разширен състав, всички картотекирани. Пък после – ще го мислим! До тогава и още от днес – пак ще правим това, което обичаме най-много. Нашата работа! 

Готови сме за следващия мач!