Darik Web се нарежда на трето място в класацията на българските уеб компании на средно дневна база, според последните данни за месец януари на Nielsen Online. Компанията има ръст от 14.8% в сравнение с месец декември, 2008 година.

Сайтовете на Darik Web се посещават средно на ден от над 118 900 уникални браузъра, като всеки от тях се задържа на страниците им средно по 5.12 минути.

Gong.bg има 8.17% ръст, като средно на ден е посещаван от около 34 хил. уникални браузъра.

Album.bg е най-посещавания сайт от групата с над 42 хил. уникални импресии на средно дневна база. Сайтът бележи 15.53% ръст, в сравнение с месец декември и е абсолютен лидер в своята област.

Лидерът сред информационните сайтове в страната – DarikNews.bg бележи значителен ръст от 21.77% в сравнение с месец декември, като средно дневно сайта е посещаван от 28 558 уникални браузъра и над 386 хил. на месечна база.

Уникален ръст в средно дневните импресии отбелязват и двата специализирани сайта на Darik Web – Lex.bg и Tax.bg, съответно с 32.40 и 66.94 процента.

Всички сайтове от групата на Darik Web показват положителни резултати за началото на годината.

В началото на февруари, Darik Web официално даде старт и на най-новия си проект за музика и забавление – Signal.bg.

Повече подробности за сайтовете, както и всичко свързано с Darik Web може да прочетете на корпоративния ни сайт – www.darikweb.com