„Надяваме се тази година дори да успеем да заледим залата“, това разкри пред Гонг новият управител на Арена Армеец Иван Драндийски. В първото си интервю, след като на 1 март пое управлението на най-модерното съоръжение у нас, стана ясно, че вече са водени разговори. „Има начини за заледяване! Няколко пъти Албена Денкова бе тук на среща. Говорено е за това, не е невъзможно. Трябва само да намерим конкретното събитие и повод, за да направим това и да зарадваме хората. Така може да се качим още едно ниво по-нагоре в успехите, които трупаме за смея да кажа краткото време“, поясни още Драндийски.

Управителят на Арена Армеец бе повече от категоричен пред Гонг: „Паркингът ще бъде безплатен оттук нататък! Издръжката и обезпечаването е наш ангажимент. Ние се заемаме да обезпечим добрата му организация чрез различна бройка стюарди в зависимост от мащаба на мероприятието и хората, които очакваме. Те ще бъдат оборудвани съвременно с радиостанции, ще имат добра комуникация и ще опътват посетителите към залата. Хората в неравностойно положение ще бъдат придружавани лично до специално изградените асансьори и след това до местата им. Работим и по проект, който ние сме си нарекли „Арена Ейнджълс“ - млади хора на пешеходните зони и ще помагат на хората да се ориентират“.

Иван Драндийски се обърна и към посетителите на различните събития в Арена Армеец: „Добре е да се идва по-рано. Рисково е да се доиде в 19:45 часа за мероприятие, което започва в 20 часа“. Той ще се опита да балансира между спорт и музика под покрива на залата: „ И спорт, и музика!Целта на залата е хората да си прекарат добре. Това е спортна зала, но бизнес страната е много важна. Усилията ми са изпълни целта си. Няма трудност, която да не можем да преодолеем“.

Новият управител на многофункционалната зала коментира пред Гонг и атрактивните събития до края на годината в арената, като дори сравни Тенис турнира на шампионките като организация на концерт на Мадона. „Много лично приемам Световното първенство по аеробика, а съм намесен и в организацията. Очаквам наистина да бъде много атрактивно. Баскетболният Мач на звездите очакваме съвсем скоро и се радвам, че Денис Родман ще бъде. Ежедневно работим за Турнира на шампионките по тенис заедно с федерацията. Изискванията за него са все едно Мадона ще идва! Ще трябва да се справим. По отношение на развлекателните и културни събития, имаме потвърдени като концерта на Хулио Иглесиас и Цеца Величкович. В този бизнес сега се преговаря и разработват нещата. Не бих допуснал в Арена Армеец опасно събитие за хората, а и такова, което накърнява имиджа на залата и на България!“, разказа Драндийски.

Още за стила на управление и нововъведения в Арена Армеец очаквайте утре!