Пламен Константинов успя да изпревари Димитър Бербатов в конкурса „Мъж на годината". Волейболистът е водач във временното класиране, а футболистът остава втори засега. Третото място си запазва режисьорът Явор Гърдев.

 

Гласуването за тримата номинирани продължава още 10 дни на адрес manoftheyear.bg. Класацията „Мъж на годината" този път се организира от Дарик радио.

 

Макар преди седем дни № 1 във временното класиране да беше Димитър Бербатов, волейболистът Пламен Константинов дръпна сериозно след футболния мач между България и Грузия. Резултатът от него / 0:0 /, сякаш замрази гласовете за Бербатов, което даде възможност на Константинов да излезе напред. Разликата между двамата в момента е голямата.

 

Увеличават се гласовете и за другия номиниран за „Мъж на годината" – режисьорът Явор Гърдев, но засега той запазва третото си място. Междувременно филмът му „Дзифт" продължава да чупи рекорди – по гледаемост и приходи. Около 20 000 зрители са вкарали близо 160 000 лева в киносалоните.

 

Точно след седмица, на 27 октомври, позициите на номинираните в сайта manoftheyear.bg ще се нулират. От този ден никой няма да знае кой води в класацията. Досега, чрез гласовете си, в нея са се включили повече от 12 000 души. Името на победителя ще бъде обявено на 10 ноември. На тази дата ще стане ясно и коя е телевизионната водеща, която ще получи наградата „Мис ТВ чар".

 

Официалната церемония по награждаването ще е в началото на декември във Военния клуб в София.

 

Всичко за „Мъж на годината" можете да прочетете на manoftheyear.bg.