Българският ММА боец Георги Стоянов – Станчев, който скоро подписа с веригата М1, след месец ще направи дебюта във веригата.

Нашенецът ще се изправи срещу германеца Daniel Weichel (ММА 29-8-0). От доверен източник, изпратен на място, за да следи случващото се около турнира и подготовката на бойците, разбрахме, че Даниел Вайхел свалил над 10кг. за мача си срещу Георги Стоянов.

Георги Стоянов-Станчев, сподели пред кореспондента ни в Русия, че се готви стриктно и усилено. Това е първият му турнир в М1 и не иска да запише загуба. Силно мотивиран е да излезе на ринга и да вземе победата. Също така сподели, че договорът с М1 е благодарение на МАКСФАЙТ – компанията, която работи в насока развиване и популяризиране както на спорта ММА, така и на българските бойци и тяхното професионално реализиране.

БФММА и МАКСФАЙТ, с президент – г-н Любен Джубрилов, имат дългосрочно сътрудничество с веригата М-1. Президент на M-1 Global е Вадим Финкелщайн. Благодарение на съвместната работа и дългогодишното приятелство на Вадим Финкелщайн и Любен Джубрилов, ММА спортът набира все по-голям световен интерес, а в същото време се дава възможност на много български бойци да се изявяват на международните рингове и да се развиват професионално.