Изглежда, че нещата наистина започват да се нагорещяват между шампиона на UFC в лека категория Конър Макгрегър и временния шампион Тону Фъргюсън. 

След като вчера Макгрегър провокира Фъргюсън с интересен колаж от филма "Белязаният", днес "Торбалан" реагира на това в свои стил. На своята страница в Туитър той публикува един от най-епичните видео монтажи в света на смесените бойни изкуства, който някога ще видите:

Фъргюсън е един от най-забавните герои в претъпкания списък на UFC в лека категория и в този случаи отново не ни разочарова. Във видео монтажа временният шампион използва фразата "#SnapDownCity", което в най-кратък превод значи, че той е готов да избърше пода с ирландеца, когато пътищата им се пресекат. 

Ако всичко върви по план и ако приемем, че Нейт Диаз ще продължи да седи на пейката, Фъргюсън най-вероятно ще бъде следващата звезда на UFC, която ще влезе в Октагона с Макгрегър. 

Тези закачки в социалните мрежи вече задоволяват претенциите на феновете, но никой истински фен на спорта няма да бъде напълно задоволен, докато Макгрегър и Фъргюсън не премерят сили в центъра на Октагона.