Суперзвездата на UFC Конър Макгрегър завладя света на смесените бойни изкуства, но това изглежда не му бе достатъчно и той се опита да завладее и света на бокса по-рано това лято. Макар, че Макгрегър загуби дебютната си среща от Флойд Мейуедър-младши, боецът на UFC прибра невъобразимо много пари. В крайна сметка изглежда, че "Прословутия" може да има по-голямо влияние в бойните спортове, отколкото някой може да си е представял.

Освен факта, че Конър Макгрегър постигна невиждани резултати вътре в клетката, той се превърна и в основно име в организацията. Наскоро списание "Форбс" излезе със статия по въпроса. В статията Макгрегър бива определян като най-влиятелната фигура в Ultimate Fighting Championship.

"Макгрегър все още не е частичен собственик на организацията или дори президент, но е може би най-влиятелната фугира на UFC и определено е най-голямата звезда в списъка й. Има и други бойци, които са постигнали повече и са били по-добри от него, но никой не кара хората да седнат пред мониторите и телевизорите както това прави Макгрегър", се казва в част от статията.

Все още не е ясно кога Макгрегър ще се завърне в UFC, тъй като боецът наскоро прибра свежи 100 милиона долара към сметката си от срещата с Флойд Мейуедър-младши.