Всички фенове на снукъра ще могат да се докоснат до трофея от турнира „Efbet Eleven 30”, който ще направи обиколка преди битката между Рони О‘Съливан и Марк Селби. 

На 30-ти септември двамата ще премерят сили в зала „Универсиада“ в София, а ден по-късно ще кръстосат щеки в зала „Колодрума“ в Пловдив.

Турнирът „Efbet Eleven 30” ще се проведе за първи път в България в подобен формат. Рони О‘Съливан и Марк Селби ще имат по 30 секунди за удар в общо 11 фрейма. За правилата ще следи най-известния снукър съдия Михаела Таб, която за първи път ще бъде в България.

Всички, които тръпнат в очакване ще могат да се докоснат до купата за победителя преди самите звезди. Благодарение на генералния спонсор купата ще направи обиколка в София и Пловдив, където всички фенове могат да я докоснат и да се снимат с нея.

Организаторите пуснаха допълнителни билети по 20 лева за Пловдив, които са на изчерпване. Интересът към събитието е огромен, като се очакват пълни зали. Билети за турнира може да закупите от Eventim и техните партньори.

Ето и цялото турне на трофея:

17/18 септември - бар J.J. Murphy's
19/20 септември - Pulse Fitness & SPA на бул. "България".
21/22 септември - Pulse Fitness & SPA в Люлин
23/24/25 септември - Спортен бар „Академията“
26/27 септември - Planet Club Plovdiv
28/29/30 септември – Спортен бар EFBET Люлин