Зажаднели за българска фолк-музика родни фенове на Андреа я отрупаха с цветя и плюшени мечета на тридневния й гастрол в Лондон.

Блондинката изкара няколко участия в българския ресторант „Дивия петел”, където изпя всичките си парчета от предстоящия първи албум.

Ефектната изпълнителка за първи път пее пред нашата общност във Великобритания, като обеща на сънародниците ни да се върне в най-скоро време и купона с нейно участие да продължи поне седмица.

Красавицата бе и специален гост на конкурса „Мистър България-Лондон” 2007, където освен че изпълни няколко парчета, връчи и лентата на победителя. Той обаче нямаше никакъв шанс за кафе с чаровницата, тъй като Андреа бе придружена от приятеля си – боксьорът Кубрат Пулев.

Двамата бяха неотлъчно един до друг и по магазините. В един от бутиците за бижута, съвсем ненадейно млад мъж се приближил до Андреа, като й заговорил на български: „Вие сте фолк-изпълнителка, гледам ви по сателита, много ви харесвам”.

Това бил Борис, който от 6-години живеел в Лондон и работел като технически консултант. Родният фен разбира се веднага се сдобил с автограф и целувка.... върху картичката с лика на Андреа.