Девойка от Масачузетс публикува като обществено достояние снимка, чрез която се хвали, че е правила секс със състезателя по американски футбол Джулиан Еделман.

Футболистът на Ню Ингланд Пейтриътс спечели Супербоул със своя тим само преди няколко дни, а няколко часа след финала е потърсил женски ласки чрез мобилната апликация за свалки Tinder. Еделман е изпълнил целта си в лицето на 28-годишната Сабрина.

След случилото се обаче девойката не се посвени да публикува снимка на себе си и заспалия до нея Еделман, придружена с текст: "Току що изчуках Еделман без лъжа".

Всъщност Сабрина е искала да добие популярност със своята снимка, но нещата не се развиха много добре за нея. Собственици на ресторанти и барове обявиха, че няма да я допуснат в своите заведения. Голям организатор на партита пък написа във Фейсбук: "Дълги години не бях слагал някого в черния лист. ТИ СИ В ЧЕРНИЯ ЛИСТ."

Действието на Сабрина е незаконно, тъй като нямаш право да публикуваш "секс снимки" без съгласието на другия. Освен това местните са ядосани на момичето, че е публикувала снимката след напълно заслужената вечер на футболиста, спечелил Супербоу.

Самият Еделман няма да има проблеми, тъй като не е женен и няма сериозна връзка. Състезателят запази мълчание по случая. Сабрина пък е изтрила всички свои профили в социалните медии.

Еделман

източник: Tinder