Американският плувец Майкъл Фелпс, който спечели рекордните осем златни медала на Олимпиадата в Пекин заяви, че до два месеца ще реши дали да участва на Олимпийските игри в Лондон през 2012 година.

Фелпс, който бе наказан за три месеца от американската федерация, бе заснет да пуши марихуана по време на парти в колеж и снимката се появи в британски таблоид. Плувецът, който ще е взел решение до първото си състезание след изтичане на наказанието, заяви за "Балтимор Сън":

"Ще отнеме няколко месеца. Ще си дам от 30 до 60 дни. Смятам, че ще бъда по-добре. Сега даже съм по-щастлив от преди, но искам част от живота ми да се върна към нормалното, да плувам отново, да се забавлявам, да се шегувам. Не се чувствам много добре психически, но вече мога да спя след случилото се. Имах много тежки нощи пред последните две седмици. Искам просто да плувам, така че както се казва, връщам се към нормалния живот".

Американските шоумени пък продължават да се шегуват с плувеца, като Дейвид Летърман заяви наскоро в своето късно шоу: "Безработицата е висока. Ипотеките са високи. Майкъл Фелпс е хай (б.р.надрусан)".