Футболният арбитър Ахмед Ахмед спечели 300 лева от „Еврофутбол”, но не заради верни прогнози, а заради умението си на „21”. Съдията бе над всички в играта, кои ще задържи топката най-много с крак и в паузата на турнира по плажен футбол, в който свири, бързо грабна 300 лева, оставяйки зад себе си колеги и футболисти.

В надпреварата на плажа на Слънчев бряг по случай 15 години на българския букмейкър спечели Феникс Стара Загора с успех с 2:1 над Одесос Варна.

Изпълнителният директор на БФВолейбол Станислав Николов подари на шефовете на празнуващата фирма волейболни топки с автограф на Матей Казийски.

Стефан Орманджиев и Добри Карамаринов се забавляваха на среднощното парти на „Какао Бийч” и отблизо наблюдава колоритните изпълнения на световните звезди дошлия на рождения ден на „Еврофутбол”.

От футболните хора там бе и Любе Спасов, който по-рано през деня бе дал първи съдийски сигнал на турнира по плажен футбол с награден фонд 15 000 лева.



На концерта завършил с фамозна заря, видяна от летуващите на четирите морски курорта наоколо преобладаваха шоузвездите. „Комиците”, Маги Халваджиян, Красимир Радков, певецът Краси Аврамов и много други се насладиха на отбрани питиета и плодове, включително и на минибанани до малките часове на деня..

От шоуто отсъства само Елица Тодорова, която не получи разрешение от лекарите, след като пострада при срутване на сцената по време на репетиция.