Съпругата на нападателя на ЦСКА Владимир Манчев – Елеонора заяви, че от световноизвестните футболисти и допада Дейвид Бекъм.

„Разбира се, че ще подкрепям ЦСКА и моя съпруг Владимир Манчев. Хубаво е, че той направи повторен дебют, който бе успешен и се надявам той да повтори представянето си и срещу Левски. Това ще ми е първо вечно дерби. Аз съм много спокойна и няма какво да се притеснявам”, коментира съпругата на Владо Манчев.

„Празнуваме в компанията на приятели. Обичаме домашната обстановка. Нощният живот не е за нас. Най-близка съм със съпругата на Мартин Петров – Ралица, а със сегашните съпруги на футболистите на ЦСКА не се познавам. Умея да готвя и ми доставя голямо удоволствие”, добави Елеонора Манчева.

„Чувствам се по-добре в България. По-спокойна съм и това, че съм близо до семейството си ми дава повече сили. Имаме добри познати от Левски. Никога не съм се интересувал от футбола, но това вече ме засяга. Много съм развълнувана, когато той отбележи гол”, каза нежната половинка на футболиста на ЦСКА.

„Дава ми много положителна емоция. Аз много пъти съм му казвала, че ако съм на негово място и някой ме ритне ще реагирам много по-емоционално. Занимаваме се с къщата, която строим. Той на терена е доста по-смирен от ежедневието си. Ние сами по себе си не трябва да бъдем сравнява ни с други хора. Дейвид Бекъм ми допада разбира се. Той е доказал се футболисти и е желан много от жените. Владо Манчев е много примерен. В чужбина той имаше моята подкрепа, но никога не съм живяла там, където аз искам. Преминаването му в ЦСКА не смятам, че е крачка на зад в неговата кариера. За мен е по-добре да останем в България, но аз съм готова да направя компромис и отново да отидем в чужбина. Водя разговори с фенките и феновете на Владо. Искам ЦСКА да победи и давам прогноза 2:1 за тях”, коментира Елеонора Манчев.