Ще ви разкажем за една мистериозна пратка, която тази сутрин ни очакваше в Дарик - директно от Хайфа, Израел. В писмото пише за големия успех на израелската певица Aliki и новия й сингъл.

Пратката е адресирана до Радио Гонг (което, разбира се, вече не съществува и се прероди в програма Гонг по Дарик).

На пощенския плик е посочен точният адрес на сградата, в която се намира Дарик Радио - булевард "Дондуков" 82, София, България. Надписът на немски Hitgarantie ни подсети обаче, че писмото би трябвало да е за хитовото радио в Германия.

Така или иначе, загадка е защо пратката пристигна в несъществуващото вече Радио Гонг в България.

Подател на малкия пощенски пакет, придружен с диск на Aliki, е Claire Yosef, Израел. Той е личният мениджър на певицата, чиито родители са иракчани, а самата тя е израснала в Гърция. За нея личният й мениджър казва, че е международна звезда и обяснява защо.

В писмото пише, че новият сингъл на Aliki се казва Seviyorum и има гръцки и турски вариант. Тя за първи път чула парчето по време на турне в Гърция, буквално "се влюбила" в колоритната песен и решила да я запише.

През юни се очаква на пазара да излезе дебютният й албум със заглавие Love`s Delusion - микс от западен софт поп с елементи от Средния Изток.

След като се завърнала в Израел (съответно преминала и в израелската армия), красивата руса дама започнала да работи с дългогодишния продуцент Nadav Bitton.

Предишните два сингъла на Aliki се радвали на голям успех във водещите радиостанции и телевизионни програми в Гърция и Ливан, като покорили денс класациите в Средния Изток и Европа.

В края на писмото е посочен и официалният уебсайт www.aliki.co.il, както и координатите на личния й мениджър, който всъщност е подател на писмото.

*Премиерата на новия сингъл на Aliki в "Дарик Кафе" и българския радиоефир можете да чуетете в прикачения аудио файл!