Преди да направи своя зашеметяващ дебют в Ultimate Fighting Championship, нокаутирайки Майкъл Джонсън в The Ultimate Fighter 25 по-рано тази година, Джъстин Гайджи беше сътворил няколко други такива битки в света на смесените бойни изкуства, за да си спечели прозвището "Зрелищния".

Сега, когато той е на най-голямата сцена, Гайджи иска да заблести дори още повече.

"Ще вляза там и ще нокаутирам Еди възможно най-бързо", заяви той по повод предстоящата му среща с Еди Алварез на 2-ри декември в Детройт, Мичиган.

"Заслужавам да се бия за титлата, ако продължавам да побеждавам тези момчета. Така че се надявам да спечеля и ще го направя. Всъщност, не искам просто да спечеля, искам да направя шоу. Искам да бъда най-жестокия боец на света в лека категория. Ще премина през колкото момчета е нужно, за да стигна до битка за титлата", заяви самоуверено Гайджи.

След като бързо се превърна в любимец на феновете, Гайджи може да не се наложи да чака много, за да получи шанс да се бие за титлата. Ако той победи Еди Алварез в предстоящата им среща, Гайджи може да стане претендент №1 и да изчака танцът между Макгрегър и Фъргюсън да приключи.