Английската секс-икона Кати Прайс, позната повече като Джордан, прежали бързо-бързо съпруга си Питър Андре и се хвърли в обятията на друг. Бракът на Джордан и Андре се разпадна, като двамата са в изключително обтегнати отношения заради попечителството на децата.

Въпреки тъгата от раздялата, секс-бомбата намери начин да се утеши своевременно. Тя отричаше да има връзка с боксьора Алекс Рийд, но снощи папараците изловиха новата двойка да се прибира в хотелската стая на Джордан в малките часове. След страстната нощ тя се появила с широка усмивка на лицето, явно доволна от завоеванието си.

Ден по-рано Джордан отрече в телевизионно шоу да е гадже на Рийд, но таблоидите в Англия побързаха да разровят и разбраха, че двамата са заедно от две седмици. Те бяха забелязани в нощен клуб, като очевидци твърдят, че не са се изпускали от погледи…и от ръце. „Тя буквално се бе излегнала върху него. Беше много тъмно в бара и не се виждаше много, но Джордан се усмихваше толкова широко, че нямаше как да не ги забележиш,” твърди присъствал на случката.

Двамата се прибрали заедно в хотела, и напуснали стаята едва в един следобед на следващия ден. Вечерта Рийд отново извел Джордан в друг нощен клуб, и цялата ситуация от предишната вечер се повторила, като този път обаче тя била много пияна и едва стояла на краката си. Нощта продължила дълго, като двамата се прибрали в хотела чак в 4.30 сутринта.