Дъщерята на легендата Мохамед Али – Лейла, се отдаде на щастлив семеен живот. Бившата световна шампионка отказа предложението, отправено от руската боксьорка Наталия Рагозина да се срещнат на ринга.

Мениджърът на руската спортистка е направил невероятно предложение към Лейла Али. Само за един мач й е била предложена сумата от 1,2 милиона долара, но американката отказала примамливата оферта с мотива, че сега се е посветила на семейството си и на работата си.

Мениджърът на Рагозина съобщи, че повече няма да предлага на г-жа Али да се боксира с неговата клиентка, тъй като има много други силни състезателки, които ще се съгласят на подобен мач.

В момента рускинята има титли от версиите WBC, WBA, WIBF, GBU и WIBA, а след това добави и тези от IWBF и WIBC.Рогозина няма нито едно поражение на професионалния ринг, като от 16 победи, 11 е постигнала с нокаут.

Преди известно време разкрепостената Наталия засне гола фотосесия за списание „Sim”, като сподели, че мечтае да се изявява по-често в медиите, дори и като телевизионна водеща.