Играй и спечели награда в Gong.bg по повод рождения ден на DIEMA EXTRA

С разнообразно спортно съдържание, много премиум събития и топ боксови срещи на живо зарадва истинските фенове DIEMA EXTRA през изминалите две години. Спортният пакет, част от портфолиото на Нова Броудкастинг Груп, отбелязва своя 2-ри рожден ден през април и по този повод поднася още поводи за празнуване.

Спортните канали от DIEMA EXTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, един от най-популярните спортни сайтове у нас Gong.bg и онлайн платформата GONG PLAY проследиха директно решителни срещи като двубоя на Кубрат Пулев и Дерек Чисора на 7 май 2016 г. в Хамбург, боксовите гала вечери срещу Морис Харис на 5 декември 2015 г. в Хамбург и срещу Джордж Ариас на 17 октомври 2015 г. в Карлсруе, както и първия боксов мач на Кубрат Пулев пред българска публика на 3 декември 2016 г. в зала "Арена Армеец". Тогава Кобрата триумфира на родна земя и принуди бившия световен шампион на WBC Самюел Питър да се откаже след едва три рунда пред 15 000 разгорещени български фенове. "За мен беше невероятно преживяване да получа толкова подкрепа от публиката. Усещах енергията около ринга и това ми даде силата да победя с технически нокаут", заяви българската боксова звезда.

След броени дни Кубрат Пулев се завръща в България, за да защити своята Интерконтинентална титла на Световната боксова асоциация, а феновете могат да гледат двубоя на живо по DIEMA SPORT 2 и в онлайн платформата GONG PLAY

Същевременно до края на април продължава специалната игра по повод втория рожден ден на DIEMA EXTRA в сайта Gong.bg на адрес https://gong.bg/diemaextra?&&. Спортният пакет дава възможност на всички абонати да участват в играта с над 200 награди, като двама късметлии могат да спечелят Playstation 4. Сред наградите са също ваучери за годишен абонамент в GONG PLAY, месечни ваучери или ваучери за събитие в онлайн платформата.

Не пропускайте най-важните спортни събития в спортните канали DIEMA SPORT, DIEMA SPORT 2 и TRACE SPORT STARS, част от DIEMA EXTRA.

Феновете на спорта могат да следят най-любопитното и онлайн на GONG PLAY, а всички актуални новини ще откриете в Gong.bg.