Отборът "Дунев мотор спорт" и Българската дрифт федерация организираха страхотно дрифт шоу на картинг пистата в Студентски град и връчиха годишните награди за 2010 г..

Пистата "Дунев мотор спорт" бе специално подготвена за дрифт, а снегът не бе изчистен, за да стане състезанието още по-интересно. Сериозно количество публика се бе събрала покрай огражденията на пистата, за да наблюдава пилотите в студеното време. Пилотите на "Дунев мотор спорт" пък от своя страна приветстваха зрителите с клаксони и високо вдигнати ръце. Покрай пистата обаче не бе съвсем безопасно, защото на завоите автомобилите хвърляха доста сняг върху публиката.

Президентът на "Дунев мотор спорт" Бончо Дунев пък оживено даваше наставления на пилотите кога точно да излизат на пистата. Накрая на "сцената" излезе и синът на Бончо Дунев - европейският шампион по дрифт Тодор Дунев. Неговият "Нисан" 200sx пък "блестеше" на фона на другите автомобили с жълтия си цвят и множеството лепенки. Дунев направи няколко обиколки на пистата за радост на публиката, след което се прибра в гаража. След това последва и връчването на годишните награди на федерацията за 2010 г