Американският магнат Доналд Тръмп посъветва най-добрия голф играч в света Тайгър Уудс да отпише брачния си живот и да прегърне живота на плейбой, започвайки да печели отново трофеи.

В деня, в който Уудс се готви да говори за първи път пред медиите след огромния скандал с множеството му изневери, Тръмп заяви в интервю за телевизия „Фокс”:

„Тайгър ми е приятел и аз го уважавам много като страхотен спортист, но цялата тази работа излезе от контрол. Пораженията са толкова големи, че ако дори и половината неща, които излизат в медиите са истина, аз бих посъветвал Тайгър да приеме това като лош житейски опит, да каже „чао-чао”, да излезе навън и да бъде страхотен плейбой, а освен това да печели трофеи и да живее хубав живот.”

„Мисля, че целия този сценарий със събирането на двамата отново заедно не е полезен за нито един от тях. Нещата са толкова разрушени, че при всеки мъничък спор тя ще го гледа винаги с кървав поглед. Най-добре е всеки да тръгне по пътя си, той да работи над голфа, да печели големите турнири и да си остане най-великият голфър, ходил някога по Земята”, казва още милиардерът Тръмп.