Безплатен басейн за всички желаещи деца, ученици, пенсионери и инвалиди подарява ОСК Левски по случай Деня на София - 17-ти септември. Вход свободен и много настроение обеща пред Гонг босът на синия спортен клуб - Стоян Хранов. Басейн Спартак отваря врати от 10 до 16 часа.

 

„Искахме да направим един хубав човешки празник, надявам се поканата ни да приемат много ученици. Днес с гордост посрещнахме двама световни шампиони по борба - Станка Златева и Михаил Ганев, което говори за работата ни в тези трудни финансови времена. Ще празнуваме Деня на София и на 18-ти, когато деветкратният носител на Световната купа по плувен маратон Петър Стойчев ще се състезава с деца на басейн Спартак, а преди това ще има демонстрации на отбора ни по синхронно плуване и таекуондо.”- обяви Стоян Хранов пред Гонг.

 

Директно от САЩ - Манхатън, където бе поредната изява на най-добрият ни плувец, Петър Стойчев скача в басейна с децата за да ги зарадва с безплатна, но безценна тренировка. Началото на водния празник на 18-ти септември е 11.30 - басейн Спартак.