Шампионът на България по тенис на маса Теодор Александров („Дунав“) получи златния си медал и купата от министъра на младежта и спорта в служебното правителство проф. Даниела Дашева. Тя изгледа финалните срещи в Държавното републиканско първенство за мъже и жени в НСА и участва в церемонията по награждаването. Проф. Дашева връчи отличията и на шампионите при смесените двойки, при които Теодор Александров отново спечели злато в тандем с Полина Трифонова.

Най-добрата двойка жени Красимира Йовкова – Мария Йовкова от клуб „Стоянстрой“ (Пловдив) бе наградена от доц. Дарина Очева, завеждащ сектор „Тенис на маса“ в НСА и член на УС на федерацията. Ректорът на НСА проф. Пенчо Гешев поднесе златните медали на шампионите на двойки мъже Теодор Александров – Денислав Коджабашев от „Дунав“. Победителката при жените Елица Замфирова от клуб „Асарел-Медет“ бе наградена от Иван Александров, член на УС на федерацията.

Държавното индивидуално първенство по тенис на маса събра много зрители в залата на НСА. Пред тях министър Дашева заяви: „Благодаря ви, че уважихте нашите състезатели. Поздравявам шампионите, благодаря на Българската федерация по тенис на маса и на усилията на нейния председател Стефан Китов за перфектната организация, както и на НСА за гостоприемството. Пожелавам попътен вятър на всички участници в предстоящите турнири.“