Легендата на световната спортна гимнастика и огромна гордост за България Йордан Йовчев сподели минути след последното си състезание на Олимпийски игри, че може би това не е било последното съчетание в кариерата му.

„Не знам дали ще ми е последно още. Нека да не говоря със сигурност. Има емоции, уморен съм, но същевременно съм във форма. Нищо не мога да кажа. Най-добре в момента е да благодаря на всички хора, които ме поддържаха, защото те са част от силата, която имам,“ заяви Йовчев.

Той ще остане още два дни в Олимпийското село, за да подкрепя българската делегация. „Много ясно, че ще ги подкрепям. Още два дни съм тук, ще гледам, каквото мога. Изпуснах волейбола, не успях да отида на борбата. Моята мисия, като знаменосец, е да извличам положителното, с каквото мога, да помагам, да бъда полезен,“ коментира гимнастикът. „Мисля, че ще има медали за България. Поздравявам всички колеги от България, които участват на Олимпиадата, пожелавам им късмет, и мисля, че ще има медали,“ изрази увереност Данчо Йовчев.